Találkozó

2019.03.18. 14:45

Közel 120 gyermek lépett színpadra az ovisok dalos találkozóján

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az egri óvodások Nyitnikék elnevezésű Dalos találkozóját az egri Ney Ferenc Óvoda szervezésében.

B. K.

A Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban tizennégy egri óvodából 126 tehetséges gyermek készült valamilyen kedves kis produkcióval a tegnapi programra. A fellépőket Habis László, a város polgármestere köszöntötte, aki örömét fejezte ki, hogy e körben újra együtt ünnepelhetik a zenét, ami ez élet legszebb dolgai közé tartozik.

Az Egri Tavaszi Fesztivál egyik nyitóprogramjának is tekinthető a találkozó. Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Pós Judittól a Ney Ferenc óvoda vezetőjétől, a rendezvény fő szervezőjétől megtudtuk, a kezdetektől fogva, évről évre nagyobb figyelem kíséri hagyományos tavaszi rendezvényüket, amely egyben az óvoda névadója előtti tisztelgés is. Mivel a szülők, a hozzátartozók is kíváncsiak gyermekeik előadására, így az utóbbi években egyre gyarapodott a rendezvényen résztvevők száma.

 

Tavaly kaptak először lehetőséget arra, hogy igazi nagyszínpadon, a Forrás nagytermében mutatkozhassanak be énekes, táncos produkcióikkal a kicsik, akik idén is mosolyt csaltak a felnőttek arcára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában