Eger

2019.03.10. 20:40

Tehetséges fiatal vállalkozókat díjaztak a Junior Expo végén

Immár tizedik alkalommal mérettették meg magukat fiatal vállalkozók a megyeszékhelyen, a Junior Expo keretében.

Süli K.

Az előző évekhez hasonlóan idén is több tucat vállalkozó mutatkozott be a zsűrinek, valamint az őket felkereső érdeklődőknek. A paletta színes volt, ki kézműves termékekkel, ki különleges szolgáltatásokkal igyekezett kitűnni.

A zsűri szombaton este a megyeházán hirdette ki a győzteseket. Első helyezést ért el a Sophie by Chance, Buzás Zsófia vállalkozása, amely egyedi luxustáskák tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Második lett Viola Melinda, aki Violinda elnevezésű vállalkozása keretében hulladék papírból alkot kézműves táskákat, pénztárcákat és egyéb kiegészítőket. Harmadik helyezett lett Varga Vivien vállalkozása, a Stilianos Babauszoda, kifejezetten gyermekek számára létrehozott bababarát uszodáival. Közönségdíjas lett Vajliková Noémi NoMini vállalkozása, a kiállítók díját pedig a második helyezett Viola Melinda vehette át. Mindezeken felül az esemény főtámogatói különdíjakat is kiosztottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában