eger

2019.04.29. 16:54

Tündérszépeket jutalmaztunk

Kola Gréta és Tolnai Orsolya is átvehette nyereményét.

HEOL

A sportos Orsolyát szakmai zsűrink juttatta tovább Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Márciusban ért véget Tündérszépek-szépségversenyünk megyei fordulója. Olvasóink rövid videós bemutatkozásuk és fotósunk által készített fényképek alapján értékelhették szűkebb hazánk szépségeit. Az első fordulóból három lányt, Majoros Mirtillt, Molnár Orsolyát és Kola Grétát olvasóink juttatták tovább a regionális fordulóba, Tolnai Orsolya pedig a szakmai zsűri döntése alapján maradt versenyben. A továbbjutók közül Gréta a regionális fordulót is sikerrel vette, és már a központi döntőben képviseli megyénket.

Kola Gréta (középen) jelenleg a központi döntőben képviseli megyénket Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A lányok hétfő délután az első fordulóban elért helyezéseiknek megfelelően ajándékutalvány formájában vehették át nyereményüket Fodor Beáta megyei üzletszervezési vezetőtőtől és Kühne Gábor főszerkesztőtől. Ennek értelmében Gréta és Orsolya 20-20 ezer forint értékű utalvány gazdájaként térhetett haza, míg Mirtill és Molnár Orsolya később juthat hozzá nyereményéhez.

Tolnai Orsolyát szakmai zsűrink juttatta tovább Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Szépségversenyünk ezzel nem ért véget, május 10-ig portálunkon a még versenyben maradt lányokat lehet értékelni a szokott módon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában