sajtótájékoztató

2019.04.10. 14:40

Ujhelyi szerint Magyarországnak szüksége van az unióra

Heves megyébe több mint 300 milliárd forintnyi uniós fejlesztési forrás érkezett az elmúlt tizenöt évben – emelte ki szerda reggeli utcafórumán a Magyar Szocialista Párt (MSZP) Európai Parlamenti képviselője Gyöngyösön.

H. É.

Dr. Ujhelyi István a város piacán kérte a helyieket, hogy a májusi Európai Parlamenti (EP) választásokra készülve az MSZP-Párbeszéd közös listáját támogassák.

– Magyarország számára az európai uniós tagság az egyetlen garancia arra, hogy békében, biztonságban és kiszámíthatóságban élhessünk az elkövetkezendő években – húzta alá dr. Ujhelyi István hozzátéve, hogy mindazon politika, amely veszélyeztetik a tagságot zsákutca, a nemzet érdekeinek elárulása.

A város polgármesterével tartott közös sajtótájékoztatón Hiesz György kiemelte, hogy az uniós támogatásokból a város és a térség is óriásit profitált.

Április hatodikán a pártok elkezdték az induláshoz szükséges húszezer aláírás összegyűjtését, amelyről Ujhelyi elmondta, hogy az MSZP-Párbeszéd pártszövetség egészen biztosan eléri a kívánt számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában