hollókő

2019.05.15. 20:00

Együtt az északi régió Tündérszépei

Értékes ajándékutalványokat nyertek a lányok.

T. Z.

Három hónapja indult, a napokban pedig már le is zárult Tündérszépek-szépségversenyünk, amelyen olvasóink és neves zsűri segítségével kerestük 13 megye legszebb hölgyeit. A nagy sikerű megmérettetésben először a megyei fordulóban versenyeztek a lányok, ezután következett a regionális, és végül a központi forduló.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a regionális fordulóban minden megyéből négy lány mérette meg magát. Az olvasói értékelések alapján ebben a körben Heves megyéből a 18 éves Kola Gréta szerepelt a legjobban, míg Komárom-Esztergom megyéből Szabóné Bogdán Adrienn, Nógrádból pedig Babcsán Mercédesz. A szerkesztőségi szakmai zsűri a régiós forduló után is kiválasztott egy továbbjutót, ő Vitáris Dorina Dalma lett Komárom-Esztergomból.

Együtt a régió legszebb lányai Fotó: Ladóczki Balázs/Nógrád Megyei Hírlap

Az északi régió legszebb lányait szerdán ünnepélyes díjátadó keretében köszöntöttük Hollókőn, a Castellum Hotelben, ahol minden nyertes 50 ezer forint értékű H&M-ajándékutalványt vehetett át. Nyitó beszédében a rendezvény házigazdája, a Nógrád Megyei Hírlap főszerkesztője, Varga Ottó gratulált a lányoknak az elért sikerekhez, és megköszönte mindenkinek a részvételt. Az Egerből érkező Kola Gréta – aki a Heves Megyei Hírlap főszerkesztőjétől, Kühne Gábortól vehette át nyereményét – lapunknak elmondta, nagy öröm számára, hogy a régiós fordulóban is sikerrel vette az akadályt, s a központi döntőben is képviselhette megyénket. Az egri lány szavai szerint előzetesen nem is számított arra, hogy ilyen sokáig juthat, s alaposan meglepődött, amikor kiderült, mégis továbbjutott.

– Hihetetlenül boldog voltam, amikor megláttam az eredményeket, és a nevemet a továbbjutók között. Az egész versengést nagyon élveztem, már a fotózás alatt is remekül éreztem magam. Örülök annak is, hogy a díjátadón megismerhettem a többi lányt is a régióból – fogalmazott. A díjátadó után a megjelentek egy finom ebédet fogyaszthattak el.

Kola Gréta és Kühne Gábor Fotó: Ladóczki Balázs/Nógrád Megyei Hírlap

Végül jó hír olvasóinknak, hogy mivel a versenyt mindvégig nagy érdeklődés kísérte, nem várat magára sokat a folytatás. A nyár végén ugyanis újra versenyre hívjuk a a megyék szépségeit – a Tündérszépek fotóit addig is megtekinthetik hírportálunkon, a Heol.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában