példaértékű

2019.05.20. 14:13

Rendelőért húztak futócipőt a gyöngyösi jótékonysági futáson

Csaknem kétszázan húztak futócipőt a hétvégén egy újabb jó ügy érdekében.

H. É.

Segíts te is felújítani a gyermekorvosi rendelőt! – ez volt a mottója annak a jótékonysági futásnak, amelyet Paulenka Borbála, a Budapest Sportiroda Futónagykövete kezdeményezett.

– Gyöngyösiként a célom, hogy a városban még inkább népszerűsítsem ezt a sportot és ha ezzel még jó ügyet is támogatunk, akkor duplán megéri a befektetett energia – nyilatkozta lapunknak a szervező. Hozzátette azt is, hogy csaknem hatszáz ezer forint gyűlt össze a város 8-as számú gyermekorvosi rendelőjének csinosítására.

– Jó volt látni, hogy ennyi embernek számít az a kis rendelő, amelyre már igencsak ráfért a felújítás. Az összegből a váróban a megkopott linóleum burkolatcseréje, a vizesblokk felújítása, egy hűtőszekrény és egy pelenkázó beszerzése is megoldottá válik – sorolta a legszükségesebbeket Paulenka Borbála.

A hétvégi futás fővédnöke Horváth László, a térség országgyűlési képviselő volt, aki maga is lefutotta az egy kilométeres távot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában