sajtóközlemény

2019.09.11. 20:15

Deé András: Az ellenzék hagyja abba a vádaskodást és a hazudozást

A Helyi Választási Bizottság tagja, Deé András sajtóközleményben jelentette be, hogy feljelentést tesz személyes adattal való visszaélés miatt, ismeretlen tettes ellen.

HEOL

A szerda este kiadott sajtóközleményt változtatás nélkül közöljük:

„A tudomásomra jutott tények alapján feljelentést teszek személyes adattal való visszaélés miatt, ismeretlen tettes ellen.

Az elmúlt órákban tudomásomra jutott, hogy az ellenzéki jelöltek választási ajánlásai kapcsán visszaélés történhetett, egymást visszaéléssel vádolják. Ezúton jelzem a közvélemény számára, hogy a teljes ügy pusztán az ellenzéket érinti, a Fidesz jelöltjei és önkéntes segítői semmilyen szabálytalanságot, bűncselekményt nem követtek el, és aki mást állít, azt azonnal bepereljük!

Egyúttal jelzem, hogy a tegnapi nap folyamán Csarnó Ákos (LMP), az Egységben a Városért álcivil szervezet HVB-delegálja órákon át a jelöltek ajánlóíveit nézegette, személyes adatokat jegyzetelt ki, és vélelmezhetően vihetett ki a Választási Irodáról. Csarnó Ákos tehát listázta és gyűjtötte a választópolgárok személyes adatait, és politikai irányultságukat kutatta.

Többen jelezték támogatóink közül, hogy ezután felkereste őket Hajnády Kristóf Endre, a Jobbik és Mirkóczki Ádám munkatársa, aki hamisan a helyi választási szervek tagjának adta ki magát, megtévesztette a választópolgárokat valótlan állításokkal, és fenyegető módon lépett fel.

Felszólítjuk az ellenzéket, hogy hagyja abba a vádaskodást és a hazudozást, Bódás Bianka és Mirkóczki Ádám pedig kérjen bocsánatot a Fidesz támogatóitól és önkénteseitől!” – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában