Gyöngyös

2019.09.25. 12:03

Ismét vitára hívta Klausmannt Hiesz

A városvezető technikai okokra hivatkozva a vita helyszínének a városháza nagytermét jelölte meg, időpontnak pedig október 9-ét ajánlotta.

H. M. H.

Egy hónapja hívtam ki először polgármester-jelölti vitára Klausmann Viktort, azóta nem kaptam érdemi választ tőle. Talán ennyi idő elég volt arra, hogy felkészüljön Gyöngyösből – mondta Hiesz György tegnapi sajtótájékoztatóján.

A városvezető technikai okokra hivatkozva a vita helyszínének a városháza nagytermét jelölte meg, időpontnak pedig október 9-ét ajánlotta.

– A demokrácia íratlan szabályai szerint is hasznos lenne a nyilvánosság és a sajtó előtt lefolytatni a vitát, hogy elmondhassuk, ki mit szeretne tenni Gyöngyösért – hangsúlyozta Hiesz György hozzátéve: a választóknak joguk van megtudni, hogy a két nagy politikai erő mit tervez, és fontos lenne néhány hazugságot, csúsztatásokat is tisztázni. Cáfolom azt a híresztelést, amit Klausmann Viktor és kampánycsapata terjeszt rólam, miszerint megfáradtam és nyugdíjba mentem. Szó sincs erről – nyomatékosította a polgármester, aki a sajtótájékoztatót követően nem csak postán juttatta el a vitára felkérő levelet, hanem személyesen is átadta a Fidesz gyöngyösi irodájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában