Megye 7 csodája

2019.10.11. 10:56

Példás összefogás: különdíjat kaptak a siroki várra szavazók

A Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu által indított a Megye 7 csodája című játékunkban rengeteg jelölés és még több szavazat érkezett természeti kincseinkre.

B. K.

A Siroki Várnak szóló Különdíjat Tuza Gábor polgármester vette át

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

A siroki várra is temérdek voks érkezett, azonban az összesítéskor némi vita bontakozott ki. Mivel főként épített örökségünkről, és nem természeti látnivalóvalóról van szó, hivatalosan nem szerepelhetett a hetes listán. Látva azonban, hogy napról napra több száz voksot kapott a csodálatos műemléki barlangvár, szerkesztőségünk úgy döntött, mindenképp méltányoljuk azt az összefogást és lelkesedést, amit a településen és a Sirokot kedvelők között tapasztaltunk. Mindezt egy emléktáblával ismertük el, amit a napokban adtunk át a település polgármesterének, Tuza Gábornak. A különdíj mindazoknak szól, akik játékunkban részt vettek és egymást is voksolásra buzdították. Tuza Gábor úgy fogalmazott, büszke arra, hogy ennyien szeretik a Siroki várat.

A Siroki Várnak szóló Különdíjat Tuza Gábor polgármester vette át Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

Jelölni és szavazni a Heves Megyei Hírlapban és a Heol.hu-n lehetett, a végeredmények a két fórumon leadott szavazatok összesítéséből születtek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában