Gyöngyös

2019.12.04. 19:12

ÉMÁSZ-segítség a tehetségekért

Az energiaszolgáltató társaság támogatása idén is a legjobb helyre érkezik.

J. M.

Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czimer Tamas

Az ELMŰ-ÉMÁSZ karácsonyi jótékonysági akciójának idei gyöngyösi állomásán hárommillió forint értékű adományt adtak át öt olyan Heves megyei oktatási intézmény képviselőinek, ahol kiemelkedő tehetséggondozó vagy készségfejlesztő munka folyik.

A rendezvényen, melynek a gyöngyösi Szent Bertalan-templom Kincstára adott otthont Horváth László országgyűlési képviselő házigazdaként köszöntötte a résztvevőket. Mint elmondta: az energiaszolgáltató társaság támogatása idén is a legjobb helyre érkezik. Ezt erősítette meg dr. Pajtók Gábor Heves megyei kormánymegbízott is, aki kiemelte az ELMŰ-ÉMÁSZ példaértékű társadalmi felelősségvállalását.

A kormánymegbízott kiemelte: a társadalmi felelősségvállalás fontos közösségi megtartóerő, olyan etikai innováció, amely nem kizárólag a profit maximalizálására, hanem a nyereség megosztására is törekszik. Örül annak, hogy a rászorulók, az egészségi állapotuk miatt akadályoztatottak után azok is segítséget kapnak, akik e nélkül nem tudnák kibontakoztatni tehetségüket.

Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Az ELMŰ és az ÉMÁSZ Hálózati Kft. karácsonyi adományát jelképesen adta át a támogatottaknak Fodor József ügyvezető igazgató.

A Heves megyei tehetség- és készségfejlesztéssel foglalkozó szervezetek közül a gyöngyösi Segíts, Mert Segítségre Szorulok Alapítvány, a pétervásárai Gyermekmosolyért Alapítvány, a tarnaleleszi Rákóczi Péter Ifjúsági Fúvószenekar, a váraszói Gyöngyvirág Citerazenekar és a gyöngyösoroszi Segítő Kezek Alapítvány részesült a hárommillió forint támogatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában