Elismerés

2019.12.07. 16:57

Magyarország legjobb kontyművészeinek csapatát erősíti a hevesi mesterfodrász

Magyarország kiemelkedő kontyművésze 2019 elnevezésű díjat vehetett át a szépségiparban elért munkásságáért, valamint hazai és nemzetközi sikereiért Kalmárné Nagy Ildikó hevesi mesterfodrász november végén a fővárosban.

Sz. K.

Kalmárné Nagy Ildikó és Nagy Réka modell. Beküldött fotó

– Minden évben megrendezik a Hungarian Open Cup nevet viselő fodrász-kozmetika-körmös magyar bajnokságot. Több éve már abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Berendi Lászlótól, a Hungarian Open Cup elnökétől lehetőséget kapok arra, hogy hazánk legjobb kontyművészeinek csapatában léphetek fel. Ez számomra nagy megtiszteltetés, hiszen a szakma nagyja előtt mutathatom be egy szabadon választott alkotásom – fogalmazott a hevesi mesterfodrász.

Kalmárné Nagy Ildikó és Nagy Réka modell. Beküldött fotó

Elmesélte, hogy ez alkalommal nagy meglepetés érte, hiszen a show-műsorban a fent említett kitüntetést adták át neki.

– Nagyon nagy öröm volt számomra, hogy elismerték azt, amit több éve a szakma iránti szeretetből és alázatból csinálok, hiszen ez a szenvedélyem – számolt be róla Kalmárné Nagy Ildikó, a ­díjazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában