megmérettetés

2020.01.06. 15:20

Rangos gasztronómiai versenyt nyert az egri csapat

Első helyezést ért el az Eszterházy Károly Egyetem Gasztroguru csapata egy rangos gasztronómiai megmérettetésen.

M. H.

A Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület és a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara, valamint a dányi önkormányzat által szervezett XVIII. dr. Ketter László Hagyományőrző Gasztronómiai Verseny ebben az évben a disznótoros előételek vagy levesek és főételek, illetve desszertek témakörében, három kategóriában, 3–5 tagú csapatoknak hirdették meg.

A büszke Gasztroguru csapata a trófeával Beküldött fotó

A versenyt december 7-én, szombaton Dányban, a Gyöngyvirág rendezvényházban tartották meg. Garaczi János, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Nagymestere szakmai irányításával működő zsűriben neves gasztronómiai szakemberek, vendéglátósok vettek részt, s bíráskodtak. Az egri egyetem csapata az ítészek döntése alapján a dobogó legfelső fokán végzett, és a Jövő reménységei különdíjat is elhozták. Felkészítőjük Nagy Zoltán, a Gazdaságtudományi Intézet és Turizmus Tanszék mesteroktatója volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában