elismerés

2020.02.04. 08:29

CheckInn GREEN díjat kapott az egri utazási iroda

Első alkalommal adták át a CheckInn GREEN díjat, amelyet az egri székhelyű Béka­tutaj utazási iroda nyert el.

G. Zs.

A kitüntetést a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány hozta létre a társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások elismerésére. ­Célja a Magyarországon működő és a turizmushoz kapcsolódó cégek, szervezetek ­megszólítása és arra buzdítása, hogy mutassák be innovatív, társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseiket. A díjat az ­egri cég vette át a 28. Turizmus Évadnyitó Gálán a Budapest Kongresszusi Központban szom­baton.

Erdélyi Ágnes, a Békatutaj munkatársa a két alapító szervezet vezetőjétől vette át a díjat Fotó: Turizmus.com/Grósz Balázs

A Békatutaj sokat tesz azért, hogy élhetőbb világban éljünk. Tavaly novemberben fásítási programmal vették fel a harcot a klímaváltozással szemben, Eger és Felsőtárkány közé 337 facsemetét ültettek.

– Szeretnénk a következő években további lépéseket tenni a karbonsemlegesség irányába. Bízunk benne, hogy akciónk másokat is inspirál és a módszer általánossá válik – mondta el Hajdú Dániel, a Békatutaj cégvezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában