Kikapcsolódás

2020.02.16. 08:16

Sült vér, hurka, pálinka is várta az érdeklődőket az egerszalóki Boros-Toroson

Az idei Boros-Toros szombaton reggel hét órakor kezdődött a Faluháznál, disznóvágással, az állat feldolgozásával, hagymás sült vérrel, s pálinkával.

M. H.

Egerszalóki Boros Toros

Fotó: Márkus Attila M-A

Az Egerszalóki Turizmus Egyesület tizenegyedik alkalommal szervezte meg a rendezvényt, melynek vendégei a disznóvágás hagyományaival ismerkedhettek meg kóstolóval egybekötve.

 

A kezdetekkor elsősorban a helybéliek örömére szolgáló program fokozatosan kinőtte magát, s ma már jónéhány rendszeresen visszatérő látogatóval büszkélkedhet. A reggeli disznóvágás után a résztvevők egy rövidebb túrát tehettek a barlanglakásokig, aki bírta, az pedig egy hosszabbat a Sódombig. Este a Kaptárkő Pincészet adott helyet az élőzenés toros bálnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában