Nagy mennyiségű fertőtlenítőszerrel támogatja a MOL az egri kórházat

A kórház a járványidőszakban minden szükséges védőfelszereléssel rendelkezik, a folyamatos fertőtlenítés biztosított.

Heol

Dr. Orosz Krisztina stratégiai igazgató és dr. Zólyomi Géza tü.ezredes, kórházparancsnok átveszik a fertőtlenítőszereket. Fotó: Birinyi Zsófia

Fotó: Birinyi Zsófia

Nagy mennyiségű, több mint ezer liter fertőtlenítőszert kapott a Markhot Ferenc Kórház. A Mol által legyártott 760 liter kézfertőtlenítő és 360 liter felületfertőtlenítő szerek alkalmasak a baktériumok, vírusok, gombák elleni fertőtlenítésre – tájékoztatta portálunkat Szegedi Erzsébet, az egri kórház sajtóreferense.

Dr. Orosz Krisztina stratégiai igazgató és dr. Zólyomi Géza tü.ezredes, kórházparancsnok átveszik a fertőtlenítőszereket. Fotó: Birinyi Zsófia

A kórház közleményében kéri a lakosságot, hogy a megelőzés és mindannyiunk érdekében gyakran mossanak kezet, otthonaikban fertőtlenítsenek és tartsák be a higiénés szabályokat.

- A Markhot Ferenc Kórház a koronavírus járvány időszakában minden szükséges védőfelszereléssel rendelkezik, a folyamatos fertőtlenítés biztosított az intézményben, ahol jelenleg nincs koronavírusos beteg – írta Szegedi Erzsébet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában