tabletek

2020.05.26. 16:27

Egészségügyi szakdolgozók gyermekeit támogatják Egerben

Az országos pályázatnak köszönhetően ezer tabletet és internethasználatot ajánlottak fel az egészségügyi dolgozók gyermekeinek.

Sz. M. L.

Területileg és szakmailag is vegyes a nyertesek listája

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

– Nagy örömünkre szolgál, hogy megyénkből 28 egészségügyi szakdolgozó is sikeres pályázatot nyújtott be – mondta a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Heves Megyei Szervezetének elnöke, Pogonyiné Kiss Irén kedden, az Egerben tartott átadón.

Területileg és szakmailag is vegyes a nyertesek listája Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

A MESZK és az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete megköszönve a dolgozók munkáját országos pályázatot hirdetett számukra. A Samsung Magyarország és a Magyar Telekom közreműködésével ezer tabletet és internethasználatot ajánlott fel. A gépeket kedden vehették át a megye három kórházának dolgozói.

Ezer tabletet és internethasználatot osztottak szét Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– Az eszköztámogatásra azok voltak jogosultak, akik részt vettek a vírusos betegek ellátásában, a járványügyi intézkedések végrehajtásában, nincs gyermekenként egy számítástechnikai eszközük, amelyen a távoktatás megoldható – emelte ki dr. Hirdi Henriett alapellátási alelnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában