beruházás

2020.05.27. 19:06

Jelentős forgalmirend-változás jön Eger belvárosában

Az ideiglenes forgalmi rend fenntartására várhatóan két hónapon keresztül van szükség.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Újabb fontos szakaszához érkezik a 2018 őszén indult, több mint 5 milliárd forint összköltségvetésű projekt, amely egyebek mellett az egri szennyvízcsatorna-hálózat bővítését, valamint a meglévő szennyvíztisztító szennyvízvonalának korszerűsítését célozza. A rekonstrukciós munkálatok a belvárosban folytatónak, jelentős forgalmirend-változással.

A beruházás előkésztéseként ideiglenes helyre, a Kossuth utca 6. szám elé költözött a Fellner Jakab utcai taxi állomás, ezért az itt található parkolóhelyek megszűntek, valamint lezárták a Líceum keleti oldalán található parkolóhelyeket is.

Június 2-án, kedden 12 órától egyirányú lesz a Fellner Jakab utca, amelyen csak a Kossuth Lajos utca felől a Bajcsy-Zsilinszky felé lehet majd autóval közlekedni, s kizárólag célforgalom esetén szabad behajtani. Ezzel együtt megváltozik, megfordul a Bajcsy-Zsilinszky és a Jókai utca forgalmi rendje.

Az ideiglenes forgalmi rend fenntartására várhatóan két hónapon keresztül van szükség. Eger önkormányzata kéri a lakosságot, hogy az Egészségház – Kossuth – Fellner utcai rekonstrukciós munkálatok miatti ideiglenes forgalmirend-változások és parkolóhely megszüntetések miatt kerüljék el gépjárművel a belvárost, és messzebb keressenek parkolóhelyet, vagy válasszák a kerékpáros, illetve gyalogos közlekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában