Könnyebb lesz telefonon elérni a gyöngyösi kórházat

A Bugát Pál Kórház vezetése meghallotta a jogos és okszerű panaszokat, hogy nehezen érhető el telefonon az intézmény és még nehezebben néhány, nagy betegforgalommal dolgozó szakrendelés.

Sz. M. L.

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

A telefonközpont áteresztő képességét, illetve a szakrendelések elérhetőségét nagyban javítja azon berendezések beállítása, melyek beszerzéséről a kórház vezetése soron kívül döntött. Így várhatóan a napokban már könnyebben tudják elérni az intézményt és a szakrendeléseket a páciensek, s a háziorvosok – tájékoztatta lapunkat a kórház, s addig türelmet és együttműködést kérnek mindenkitől.

Hírt adtak arról is, hogy a veszélyhelyzet során a Bugát Pál Kórházban 163 szakdolgozó és 40 orvos vett részt a COVID-19 fertőzésben szenvedő lélegeztetett betegek ellátása és ápolása című, központi elméleti oktatáson és a helyben végzett intenzív osztályos gyakorlaton. Ez, főleg a szakdolgozók esetében jóval több ápolót jelentett, mint ami kötelező volt. A tesztírással végződő elméleti oktatáson mindenki nagyon jó eredményt ért el, a gyakorlati részt pedig érdeklődéssel és fegyelmezetten végezték a részvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában