Újabb két óvodában lesz ügyelet Gyöngyösön

Május 18-tól a Visontai Úti Bölcsőde, a Tündérkert Tagóvoda és a Platán Úti Tagóvoda megnyitásával egészül ki Gyöngyösön a bölcsődei és az óvodai ügyelet – tájékoztatta portálunkat Juhász Marianna, a gyöngyösi önkormányzat sajtóreferense.

Heol

Fotó: Berán Dániel

Április végétől a városban elsőként a Dobó Úti Bölcsőde és a Dobó Úti Tagóvoda fogadta ügyeleti rendszerben, teljes ellátással a kisgyermekeket, reggel 6 órától 18 óráig. A szigorú előírásokat betartva, az intézményekben azóta is 5 fős csoportokban gondoskodnak a gyerekekről – számolt be a jelenlegi óvodai rendről a sajtóreferens.

Juhász Marianna arról is tájékoztatott, hogy miután egyre több szülő állt ismét munkába, nagyobb az igény az óvodai és a bölcsődei ellátás iránt Gyöngyösön. Ezért volt szükség arra, hogy a jövő hét elejétől két újabb intézmény is ügyeletet tartson.

Az ellátás részleteiről az intézményvezetők: Molnár Lászlóné (70/9315941) és Debrei Andrásné (70/9303266) ad bővebb tájékoztatást.

Ajánlóképünk illusztráció / Fotó: Berán Dániel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában