nyári élmények

2020.06.18. 15:07

Kedvezményesen táboroznak az Imókői üdülőben a diákok

Elkezdődött az üdülési szezon Felsőtárkányban, az Imókői üdülőben.

M. H.

Kedden az első turnusban egri iskolások vették birtokba a szép fekvésű helyet. Az üdülőben tartott tagnapi sajtótájékoztatón beszámoltak az idén megvalósított felújításokról és az egri önkormányzat által biztosított, kedvezményes nyári táborokról. Elhangzott, idén öt intézmény 320 egri iskolása számára nyújtanak kedvezményes lehetőséget.

A gyerekek már élvezik a vakációt, a járvány után már várták a lehetőséget Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szabó Csilla, az Egri Közszolgáltatások Városi Intézményének munkatársa elmondta, idén az egyik faházat újították fel, korszerűsítették a víz- és szennyvíz hálózatot, a falazatot, emellett festettek, a pvc borítást is kicserélték, valamint új eszközökkel szerelték fel a táborhelyet. Farkas Attila egri alpolgármester elmondta, több évtizedes hagyomány szerint a diákok kedvezményesen üdülhetnek az önkormányzat jóvoltából, s ezt a városvezetés a jövőben is támogatni fogja. Hozzátette, idén is szociális alapon döntöttek e lehetőségről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában