átadó

2020.07.09. 15:42

Megújult a gyöngyösi Jeruzsálem úti tagóvoda

Átadták csütörtök délelőtt a Jeruzsálem úti tagóvoda teljesen felújított alsó szintjét.

Sz. M. L.

Fotó: CZIMER TAMAS

Dr. Szén Gabriella önkormányzati képviselő és az Oktatási- és Kulturális bizottság elnöke lapunk kérdésére elmondta, hogy a teljesen önerőből készült munka volt az egyetlen amely a veszélyhelyzet alatt is zavartalanul folyhatott, hiszen az intézmény zárva volt. A teljes vizesblokk, csőrendszer és burkolat új, s bútorok is érkeztek.

 

– Az összeget egyrészt a nyolcas és a hatos körzetek fejlesztési kereteiből teremtettük elő, az utóbbi Ferenczy Tamás képviselőtársamnak köszönhető, továbbá a városi intézményfelújítási keretből is használtunk a majd tíz millió forintos beruházáshoz. Nagy szükség volt már erre, hiszen a hetvenes évekbeli intézményen kisebb javításokon kívül más nem történt – részletezte dr. Szén Gabriella.

Tájékoztatott arról is, hogy a felső szint energetikai, és teljes megújítása érdekében a képviselő-testület két hete döntött arról, hogy a Belügyminisztériumhoz nyújtanak be pályázatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában