ajánló

2020.07.28. 10:58

Sorban állás nélkül is ehetünk az egri Food Truck Show-n

Az Egri Csillag Weekend alkalmából lehetőségünk lesz tizennégy autó street food kínálatából válogatni, akár a telefonunkon is.

Heol

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Július 30. és augusztus 2. között az Egri Csillag Weekend-en ismét Egerbe látogat a Food Truck Show. Minőségi alapanyagokból készült hamburgereket és egyéb finomságokat kóstolhatunk majd meg, a szervezők pedig igyekeztek, hogy ez a legzökkenőmentesebben történhessen.

Ennek érdekében az ott étkezni vágyóknak lehetősége lesz letölteni egy olyan okostelefon-applikációt, amivel sorban állás nélkül előrendelhetik az elfogyasztani kívánt ételt – tájékoztatott Kerekes-Dancsok Regina, az esemény sajtósa.

Összesen tizennégy autó fog begurulni a Dobó térre

Borkas, Che Che/Super; Food Maffia, Froyo, Kanálgép/Taco, Kürtös Legenda, Legenda, Mexkitchen, Pola Pola, Sali, Smokey Monkies, Spago, Twist & Chips és a Zing.

Az esemény különlegessége, hogy az éppen zajló Műanyagmentes Július nevű projektnek megfelelően fog majd zajlani. Bővebb információ a Food Truck Show Hungary Facebook oldalán található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában