nyeremény

2020.09.07. 15:43

Íme a hónap fogása játékunk augusztusi díjazottjai

Lezárult legújabb játékunk augusztusi fordulója, amely során a megye horgászaitól vártunk fotókat és sztorikat, értékes nyereményekért. Olvasóink legtöbben az Egercsehiben élő Telek Marcell fogására szavaztak.

Heol

Forrás: beküldött

Július 17-én induló versenyünkön a megye horgászaitól várunk szép fotókat és izgalmas sztorikat – cserébe havonta értékes nyereményeket nyerhetnek játékunk résztvevői a Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu jóvoltából. A megmérettetés második, augusztusi fordulója szeptember 7-én, délben lezárult.

1. helyezett

Játékunk nyertese Telek Marcell lett, aki legnagyobb fogását, egy pontyot örökített meg. Nyereménye egy 5 ezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag és egy darab Quechua horgászszék.

Telek Marcell Bélapátfalván akasztotta le hatalmas pontyát Fotó: beküldött

2. helyezett

Játékunk második helyezettje a boconádi Tari Edina lett, akitől megtudtuk: négynapos túrájának legnagyobb hala a fotón is látható gyönyörű, 15,5 kilogrammos töves ponty, amelyet Biztató Horgásztóban fogott ki. Edina nyereménye egy 5 ezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag.

Tari Edina hatalmas fogása Fotó: beküldött

3. helyezett

A harmadik helyezett a tiszanánai ifjú horgász, Vona Nimród lett, akit édesapja vitt el egy szülinapi pecára. A fiatal tehetség pár dobásból meg is fogta élete első kősüllőjét. Édesapjától megtudtuk, fia ugyan még csak hat éves, de már két éve egyedül perget (persze szigorúan szülői felügyelet mellett).

 

Vona Nimród élete első kősüllőjével Fotó: beküldött

Nimród nyereménye egy 5 ezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag.

Szeptember 8-tól keressék fel a hónap fogása oldalunkat, ahol olvasóinkkal együtt izgatottan várjuk az érkező képeket és szöveges beszámolókat.

A linken addig is megtekinthetőek a korábbi forduló képei.

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában