HKIK

2020.09.18. 16:45

Régi és új tagok a kamara elnökségében

Az innováció és az emberek egészségének védelme lesz a legfontosabb a következő időszakban.

T. B.

Fotó: Daniel Beran

Továbbra is dr. Bánhidy Péter lesz a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) elnöke. A gazdasági érdekképviselet pénteken tartotta tisztújító közgyűlését, amelyen megválasztották a különböző testületek tagjait.

A 2024-ig tartó időszakban továbbra is Nagy Lajos, a V-Alap vagyonkezelő Kft. ügyvezetője látja el az általános alelnöki teendőket, s koordinálja a kamara gazdaságfejlesztési tevékenységét.

A megyei kamara kézműipari alelnöke Katrics Krisztina (Örökség Alkotóműhely), ipari alelnöke Benedek Zsolt (Bemolux Kft.) marad, a kereskedelmi alelnöki feladatokkal Hervai Zsoltot (Agria Market Kft.) bízta meg a közgyűlés. Bekerült az elnökségbe Angeli László (MátraCOMP Kft.), Cseh István (Hűtő-Fűtő Szerviz Kft.), Gödri István (Emerson FCP Hungary Kft.), Nagy Norbert (Centervill Kft.) Lovas Ferenc (Mátrametál Kft.), Oláh Győző (OLVA Kft.), Őszi Csilla (ZF Hungária Kft.), Nagy Zoltán (egyéni vállalkozó).

Dr. Bánhidy Péter, a kamara elnöke szerint a testületek összetétele kedvező, szerepelnek bennük korábbi tagok, s megjelentek olyan fiatalabb vállalkozók, akik hosszabb távon biztosítják a további fejlődést eredményező működést.

Cikkünk folytatását a Heves Megyei Hírlap szombati számában olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában