Jótékonykodás

2020.10.05. 11:46

Ózongenerátorokat adtak adományba Egerben

Egri és felnémeti vállalkozók gondoltak arra, hogy a koronavírus-járvány második hullámában is elkél a segítség, ezért négy ózongenerátort vásároltak, s ajánlottak fel – osztotta meg lapunkkal a hírt Bódi Zsolt vállalkozó, aki mindezt koordinálta.

M. H.

Hasznos segítség a járvány időszakában

Fotó: Ládi László

Elmondta, hogy a négy eszközből kettő jutott az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnáziumnak, egy-egy pedig az Idősek Berva-völgyi Otthonának, illetve a Felsőtárkányi Idősek Otthonának.

– Az ózongenerátorok összköltsége kétszázötvenezer forint. Ez az eszköz rendkívül jól fertőtlenít, ám természetesen olyan helyiségben szabad használni, ahol élőlény nincs, hiszen rájuk veszélyes. De elmondható, az ózongáz sokkal hatékonyabb minden más ismert fertőtlenítőnél – tette hozzá.

Hasznos segítség a járvány időszakában Fotó: Ládi László

Bódi Zsolt vezetésével nem ez volt az első alkalom, amikor vállalkozók fogtak össze a jó ügy érdekében. A járványidőszak elején Bódi Zsolt, aki a Felnémetért Lokálpatrióta Egyesület elnöke, Szarvák Zsolt vállalkozóval együtt döntött, s maszkokat és fertőtlenítőt vittek néhány intézménybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában