nyeremény

2020.11.09. 17:30

Íme a hónap fogása játékunk októberi díjazottjai

Lezárult A hónap fogása játékunk októberi fordulója, amely során a megye horgászaitól vártunk fotókat és sztorikat, értékes nyereményekért.

Heol

Szabó Roland fogása aranyat ért

Július 17-én induló, A hónap fogása versenyünkön a megye horgászaitól vártunk szép fotókat és izgalmas sztorikat – cserébe havonta értékes nyereményeket nyerhettek játékunk résztvevői a Heves Megyei Hírlap és a Heol.hu jóvoltából. A megmérettetés negyedik, októberi fordulója november 9-én, délben lezárult.

1. helyezett

Játékunk nyertese a poroszlói Szabó Roland lett, akinek csónakos, letett botos horgászattal sikerült horogra csalnia egy gyönyörű, négy kilogrammos csukát. Roland nyereménye egy ötezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag és egy darab 10 literes Quechua hűtőtáska.

Szabó Roland gyönyörű fogása első helyezést ért versenyünkön

2. helyezett

Játékunk második helyezettje a tiszanánai Bordács Péter lett, aki Mezőtárkányban akasztotta le nagy kapását. Nyereménye egy ötezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag.

Bordács Péter lett az októberi hónap fogása játékunk második helyezettje

3. helyezett

A hónap fogása játékunk októberi fordulójának harmadik helyezettje a besenyőtelki Kiss Péter lett, aki a Mátravíz Horgásztónál sikerült kifognia a közel 20 kilogrammos kapását. Nyereménye egy ötezer forint értékű Tímár Mix-ajándékcsomag.

Kiss Péter fogása 19,7 kilogrammot nyomott

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában