végeredmény

2021.03.23. 20:00

Íme a 4 hevesi szépség, aki bejutott a Tündérszépek regionális fordulójába

Krinszki Gréta, Buzás Vanda, Morvai Nikolett és Kovács Alexandra számára a regionális fordulóban folytatódik a Tündérszépek szépségverseny.

Tóthpál Zoltán

Kedden délután megszületett a Tündérszépek országos szépségverseny első, megyei fordulójának végeredménye. A többhetes megmérettetésen minden nap új lánnyal ismerkedhettek meg a Heves Megyei Hírlap és hírportálunk olvasói, ennek végén pedig kiderült, ki az a négy lány, akik számára folytatódik a verseny. Az öttagú szerkesztőségi szakmai zsűri – amely a háromszoros olimpiai bajnok pólólegendával, Szécsi Zoltánnal egészült ki – gondos, alapos mérlegelés után három szépséget juttatott tovább a regionális fordulóba, míg egy versenyző az olvasók értékelésének köszönhetően lépett tovább a második körbe. Lássuk a továbbjutókat!

A szakmai zsűri első helyen az egri Krinszki Grétának adta meg a lehetőséget a folytatásra. A 17 éves egri lány – aki saját portfólióval nevezett a versenyre – érthetően nagyon boldog volt, amikor értesült az eredményről:

– Bevallom, hogy nagyon meglepődtem, ugyanakkor határtalanul boldog voltam, amikor eljutottam hozzám a hír, hogy a megyei fordulóból első helyen juttatott tovább a zsűri. A versenyre való jelentkezés egy hirtelen elhatározás eredménye volt, elsősorban azért, hogy ilyen irányú tapasztalatokat is szerezhessek. A szavazás napjai az első pillanattól sok izgalommal teltek el, a végeredmény pedig felülmúlta minden várakozásomat. A szavazatokért nagyon hálás vagyok mindenkinek – fogalmazott lelkesen Gréta.

Krinszki Gréta

Második helyen az ugyancsak saját portfóliót beküldő Buzás Vanda lépett tovább a regionális fordulóba. A 19 éves egri szépség ugyancsak nagyon boldogan nyilatkozott portálunknak:

– Nagyon örülök a hírnek, őszintén megvallva reménykedtem abban, hogy sikerülni fog. Persze nem akartam elbízni sem magam, de őszintén hittem abban, hogy továbbjuthatok a következő fordulóba. Most azt remélem, hogy a továbbiakban is minden jól fog alakulni számomra – fogalmazott Vanda.

Buzás Vanda

Harmadikként pedig az apci Morvai Nikolett kapta meg a lehetőséget a zsűritől, hogy folytassa a versenyt. A 23 éves szépség is kitörő örömmel, ugyanakkor nagyon szerényen fogadta a továbbjutásáról szóló hírt:

– Igazából egyáltalán nem számítottam arra, hogy sikerül majd továbbjutnom, úgyhogy nagyon szépen köszönöm a lehetőséget a szakmai zsűrinek. Hirtelenjében nem is tudok mit mondani, tényleg nagyon meg vagyok lepődve. A közönségszavazás alatt különösebb kampányt sem folytattam, rokonaim és ismerőseim voltak azok, akik gyűjtötték számomra a szavazatokat – mondta portálunknak Nikolett.

Morvai Nikolett

Végül – de nem utolsósorban – Kovács Alexandra is továbblépett a második körbe. A 23 éves lány Hatvanból jelentkezett a Tündérszépekre, és mint a megyei forduló végére kiderült, ő tudta a legjobban mozgósítani szavazótáborát, s az átlagok alapján a legmagasabb értékelést begyűjtve megnyerte a közönségszavazást.

– Nem gondoltam volna, hogy sikerül megnyernem a versenyt, de bevallom, hogy nagyon örülök neki. Főleg a barátaim és családtagjaim kampányoltak mellettem a Facebookon, nekik is köszönhetem a továbbjutást. A regionális fordulóban nincsenek elvárásaim, nem hittem volna azt sem, hogy ideig sikerül majd eljutnom – fogalmazott szerényen Alexandra.

Kovács Alexandra

Néhány nap szünet után a Tündérszépek szépségverseny március 26-án a regionális fordulóval folytatódik, amely egészen április 6-ig tart majd. A megyénkből továbbjutott versenyzők itt a nógrádi és a Jász-Nagykun-Szolnok megyei szépségekkel méretik meg magukat. A regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott három versenyző jut tovább az országos döntőbe, a közönség szavazatai alapján legmagasabb értékelést kapott versenyzők pedig a központi közönség szavazásba kerülnek, ahol a régiók közönségdíjasai versenyeznek az utolsó szabad helyért az országos döntőben.

Az olvasók is nyerhetnek

Március 26-tól érdemes tehát továbbra is szavazni, annál is inkább, mert az értékelést leadó olvasóink nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában