engedély

2021.04.16. 16:12

Flashmobbal tiltakoztak a hatvani kézisek a városháza előtt

A sportegyesület vezetői és játékosai az ellen tiltakoztak, hogy a már több mint egy éve elkészült sport- és rendezvénycsarnok még mindig nem kaphatta meg a használatbavételi engedélyt.

T. O.

Szabadtéri edzéssel, úgynevezett flash mobbal tiltakoztak a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület vezetői és felnőtt játékosai az ellen, hogy immár több mint egy éve elkészült a sport- és rendezvénycsarnok, ami szerintük azért nem kaphatta meg eddig a használatbavételi engedélyt, mert a városvezetés nem biztosította az ehhez feltétlenül szükséges technikai feltételeket.

Szabadtéri edzéssel tiltakoztak a hatvani kézisek Fotó: beküldött

Mint fogalmaztak, ezen kívül az egyesület és annak vezetői folyamatos támadásnak vannak kitéve, s ezt is megelégelték. Erre a tarthatatlan helyzetre szerették volna rövid akciókukkal felhívni a figyelmet. Ami az előzményeket illeti, a városvezetés és az egyesület régóta eltérő álláspontot képvisel az ügyben, erről portálunkon is rendszeresen beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában