SZÍNÉSZLEGENDA

2021.04.03. 08:15

Kórházban tölti a húsvétot Törőcsik Mari

A művésznőt egy hónapja kezelik tüdőgyulladással és még mindig nagyon gyenge, ezért orvosi felügyelet alatt marad az elkövetkezendő napokban.

Heol

Már jobban érzi magát Törőcsik Mari

Forrás: Borsonline

Bár szó volt róla, hogy a lánya, Maár Teréz hazaviheti a hosszú hétvégére Törőcsik Marit, a doktorok tanácsait követve inkább kórházban marad a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő – számol be a Bors.

Törőcsik Marit egy hónapja kezelik kórházban tüdőgyulladással, s bár az állapota sokat javult, az erőnléte még nem az igazi, ezért javasolták neki az orvosai, hogy még egy kis ideig élvezze a vendégszeretetüket. A hírek szerint a művésznő bár nagyon elégedett az ápolószemélyzettel, azért a szíve haza húzza, a legboldogabb velemi otthonában lenne.

– Tekintettel a jó közérzetére felmerült annak a lehetősége, hogy Mari hazamehet húsvétra, de végül az orvosai úgy döntöttek, hogy jobb, ha még rajta tartják a szemüket – mondta a Borsnak a művésznő egyik közeli ismerőse.

Törőcsik Mari egyébként az elmúlt napokban üzent is az aggódóknak. Megköszönte, hogy sokan imádkoztak érte és bízik benne, hogy az ünnep után már újra otthon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában