Baleset

2021.09.13. 20:08

Driftelni akart, kisodródott a sofőr Tiszafüreden – Videón a baleset

Az Agria Tv több hasonló esetről beszámolt, melyek remélhetőleg elrettentő példaként szolgálnak az ilyesfajta manőverre készülők számára.

Heol

Forrás: Agria Tv

Videón a baleset, amint áttörve a kerítést kanálisba csapódott egy autós Tiszafüreden. A sofőr feltehetően driftelni akart, de ez nem sikerült és végül kisodródott, kanálisba csapódott.

A baleset idén augusztus 9-én az esti órákban történt, szerencse, hogy senki nem volt a környéken – emelte ki az Agria Tv. A szakértők szerint ez egy nagyon veszélyes manőver, könnyen tragédia lehet egy rosszul sikerült mozdulatból. Ráadásul közúton tilos ilyet csinálni és vannak olyan autók, amelyek erre nem is alkalmasak.

A helyieket is sokkolta a szokatlan eset, melyről szakértő is nyilatkozott. Kapitány Tibor vezetéstechnikai tréner hangsúlyozta, driftelni csak hátsókerék meghajtású autóval lehet, elsőkerék meghajtásúval lehetetlen.

A polgármester a napokban posztolta a felvételt a Facebookon, miután kiderült, nem csak egy rossz parkolás miatt tört ki a kerítés. Az önkormányzat feljelentést tett.

Az Argia Tv más hasonló esetről is beszámolt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában