XXVI. Eger Civil Ünnepe

2021.09.25. 17:37

Egészség-és sportnappal zárult Eger Civil Ünnepe a Lajosvárosban – Fotók

Tavaly tartották az első hasonló kezdeményezést, melynek sikerességén felbuzdulva ismét megrendezték a szervezők a lajovárosi eseményt.

M. H.

20210925 - Lajosvárosi egészség- és sportnap - Eger - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Hangulatos, családias légkörben telt el a szombat a Lajosvárosban, a Kölcsey téren, ahol egészség- és sportnapot tartottak az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület és az Egri Jóga Klub szervezésében. Az érdeklődők prosztata, vércukor valamint köszvényszűrésen is részt vehettek, de az egészségügyi sátrakban tanácsadás is folyt.

A siketek világnapja alkalmából jelnyelvi előadással is készült a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Heves Megyei Szervezetének (SINOSZ). Ezentúl szabadtéri jóga, meridiántorna, gyerekprogramok, s régi autók bemutatója is volt. Tavaly tartották az első hasonló kezdeményezést, melynek sikerességén felbuzdulva ismét megrendezték a szervezők a lajovárosi eseményt.

 

Ez az egészség- és sportnap volt a XXVI. Eger Civil Ünnepének záróakkordja, mely szeptember 10-én kezdődött egy városismereti vetélkedővel, majd ezt követte egy családi nap a Felsővárosban, a Nemzedékek terén, majd szeptember 18-án zajlott a főesemény, a civil szervezetek találkozója az Szmrecsányi Lajos Érsekkertben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában