A járványhelyzet miatt szigorítások lépnek életbe a gyöngyösi intézményekben

Rendkívüli intézkedés lép életbe a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban.

Heol

Itt, a gyöngyösi városházán fenyegetőzött Tamás

Forrás: Bors

Az utóbbi időben jelentősen megnőtt a koronavírus fertőzöttek száma, szakemberek szerint pedig november-decemberben tetőzhet a járvány – számol be a gyöngyös.hu. Mint írják:

az állampolgárok és a dolgozók védelme érdekében rendkívüli intézkedés lép életbe a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban.

2021. október 28-tól, csütörtöktől szünetel a személyes ügyintézés, azonban az állampolgárok online vagy telefonon továbbra is intézhetik ügyeiket.

Természetesen olyan esetekben, ahol a személyes ügyintézés elkerülhetetlen – Anyakönyvi Hivatal –, abban az esetben a megfelelő járványvédelmi intézkedések mellett – maszkhasználat, kézfertőtlenítés – van lehetőség a személyes ügyintézésre.

Emellett a megfelelő távolságtartás mellett szintén kötelező a kézfertőtlenítés és maszkhasználat Gyöngyös Város Tagóvodáiban és bölcsődéiben, a Vachott Sándor Városi Könyvtárban, valamint a Mátra Művelődési Központban.

A korlátozó intézkedések a város sportlétesítményeire egyelőre nem vonatkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában