petíció

2021.10.08. 13:29

Tízezren írták alá a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót Heves megye 1-es választókerületében

Szeptember 1-jén petíciót indított a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel.

Sz. M. L.

„Szeptember 1-jén petíciót indított a Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Ezzel arra kívánjuk emlékeztetni az embereket, hogy akik hatalomra akarnak kerülni, ugyanazok, mint akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot. Egy hónap leforgása alatt tízezer aláírást gyűjtöttünk össze, 27 településen” – olvasható dr. Pajtók Gábor, a Fidesz Heves megye 1. számú választókerületi elnökének portálunkhoz eljuttatott közleményében.

– A tízezer aláírás megmutatja, hogy az emberek nem szeretnék, ha visszatérne a Gyurcsány korszak. Mögötte rengeteg segítőnk munkája áll, akik a közös cél érdekében, szabadidejükben gyűjtötték az aláírásokat a petícióhoz. Tízezer választópolgárral beszéltek, akik elmondták észrevételeiket a térséggel kapcsolatban. Rengeteg hasznos információt kapunk, a segítőkész, pozitív hangulatú beszélgetések előre viszik munkánkat.

– Akciónk a következő napokban is tovább folytatódik. Segítőink járják a megye településeit. A petíció aláírásának állandó helyszíne Egerben a Polgárok Háza, a Rákóczi út 45. szám alatt, ahol 8-16 óra között minden hétköznap támogathatják petíciónkat – közölte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában