közművelődés

2021.11.26. 15:50

Új közművelődési szakembereket köszöntöttek az egri színházban

A Nemzeti Művelődési Intézet (NNI) tavaly november 1-jén indította el a közművelődési foglalkoztatási és képzési programot, melyhez Heves megyében 57 település csatlakozott és 61-en végezték el a projekt által biztosított közép-, illetve felsőfokú közművelődési szakemberképzést.

M. H.

Fotó: Daniel Beran

A kurzus november 30-án ér véget ért, amelyet méltóképpen zárt le pénteken a Nemzeti Művelődési Intézet Heves Megyei Igazgatósága. A rendezvényen, melyet a Gárdonyi Géza Színházban tartottak, dr. Pajtók Gábor kormánymegbízott köszöntötte a résztvevőket.

– Mindannyian a közösségekért, a nemzeti kultúránkért dolgoznak. A Nemzeti Művelődési Intézet programjában olyan képességeket szereztek, amelyekkel közművelődési szakemberként segítik majd a kultúra szervezeti egységét szerte Heves megyében – húzta alá.

Dr. Kelemen Éva, az NNI megyei igazgatója hozzátette, a programban szakmai tevékenységek egész sora valósult meg. A köszöntők után a GG Tánc Eger és a Nagyvárad Táncegyüttes közös produkcióját láthatták a jelenlévők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában