Karitatív Összefogás

2021.12.24. 13:42

Tartós élelmiszert gyűjtöttek Hatvanban

Karácsony előtt élelmiszercsomaggal támogatták a rászoruló hatvani családokat.

L. L.

Karitatív akciót bonyolítottak

Forrás: Albert Péter

A Karitatív Összefogás tavaly még csak háromszáz embernek szállított házhoz melegételt, míg idén már háromszázötvenen számíthattak az adományokból összegyűlt tartós élelmiszerekre, gyümölcsre, friss pékárura, fertőtlenítőszerre. Igaz, most a melegétel elmaradt. 

Smidné Vereb Julianna elnök fogja össze a jótékony szervezet akcióit, de nincs miért panaszkodnia, mert a közvetlen tagság meg a szervezeten kívüli önkéntesek egyaránt segítik őt a munkában. Ezúttal 2300 kilónyi tartós élelmiszert gyűjtöttek össze: cukrot, lisztet, étolajat, édességeket, almát és mást. Az összefogás eredetileg egyetlen tavalyi alkalomra alakult, de a jótékonysági munka sikerén felbuzdulva prolongálták a tevékenységüket erre az évre.

Gyűjtöttek kupakszíveket, a bevételt egy betegnek adták oda. A gyermeknapon ételt osztottak és játszótéri berendezéseket újítottak fel. Idén számos magánszemély, civil szervezet és cég támogatta az összefogást és tett gáláns felajánlást a jótékony ügyek érdekében. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában