Zene

2022.01.29. 11:48

Egri siker: elkapkodták a Kerekes Band Magyar Zene Házába szervezett koncertjének jegyeit

Hosszas tervezés és előkészület után megnyílt Budapesten a Magyar Zene Háza, ahol rengeteg fellépővel találkozhatnak az érdeklődök. Az egri Kerekes Band is köztük van, akiknek jegyeit pillanatok alatt elkapkodták.

HEOL

A Kerekes Band mindig fantasztikus hangulatot teremt

Forrás: Facebook

A Kerekes Band Facebook-oldalán számolt be a páratlan sikerről.

 Teltházas Kerekes koncert a Magyar Zene Házában.  Szívből köszönjük nektek, hogy ezzel a jó hírrel kezdődik az új év. Pár nap alatt elfogytak a jegyek az éppen csak megnyílt, csodálatos Magyar Zene Házában. Ez az esemény megkoronázása a Kerekes:Live koncerteknek is. A tuvai Huun Huur Tu-val közös  koncerttel fontos állomásához érkezik a sok-sok mesés országot érintő keleti utazásunk.  Köszönjük, hogy mindig velünk együtt ünnepeltek - fogalmaztak. 

 

A sikerhez dr. Pajtók Gábor, Heves megyei kormánymegbízott is gratulált. 

– A bámulatos épület nyitóestjét nagyszerű programok követik. Ezek sorában találjuk a március 18-i koncertet, amelyre hivatalosan is az intézmény a nyitás utáni évadjának első nagykoncertjeként lehet hivatkozni.  Ezt pedig az egri Kerekes Band adja, a Huun Huur Tu, tuvai világzenei együttessel közösen. A koncert estre két hónappal előre elkelt az összes jegy. Gratulálok! – írta közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában