Szépségverseny

2022.02.17. 11:34

5+1 Heves megyei helyszín, ahol igazán tündérszép lehetsz

Ismét elindult országos szépségversenyünk, amelyre keressük azt a hölgyet, aki Heves megyét képviselné.

Heol

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A szépségverseny, ahogy eddig, úgy most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. 

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. 

 

Saját fotókkal is nevezhetsz a megmérettetésre 

 

A versenyre saját, vagy fotósunk által készített képekkel is lehet jelentkezni. Következő összeállításunkkal, most azoknak szeretnék segítséget adni, akik inkább saját portfólióval indulnának a versenyen. 

 

Az alábbiakban, olyan Heves megyei helyszíneket gyűjtöttünk össze, melyek remek háttérül szolgálhatnak a fényképek elkészítéséhez és a hölgyek szépsége mellett, Heves varázslatos látnivalóit is bemutatja. 

 

 

És most lássuk, Heves 5+1 varázslatos helyszínét, ahol te is Tündérszép lehetsz

 

 

Fátyol-vízesés 

A Bükk-hegység talán egyik leglátogatottabb célpontja, a varázslatos Fátyol-vízesés, biztos siker a lenyűgöző fotók elkészítéshez. A A természetet kedvelő lányok Szilvásváradon és a Szalajka-völgyön végigsétálva, számos remek helyszínt találnak majd a fotózás helyszínéül. 

Forrás: Heol

 

Bél-kő

Az extrémebb típusú lányoknak, extrém helyszín is jár. A legjobb választás nem is lehetne más, mint a Bél-kő. Az egykori bánya sziklavilága igazi, bevállalós fotók hátteréül szolgálhat. 

Forrás: Heol

 

Tisza-tó

Szintén a természetesség híveinek ajánljuk a Tisza-tavat és környékét. A fából készült pallók, a vízen tükröződő napsugarak, mind varázslatos kiegészítői lehetnek a képeknek. 

Forrás: Huszár Márk

 

Egri vár 

A régi korok szerelmeseinek remek helyszín az Egri vár és környéke. A történelmi belvárosban, a hangulatos kis utcákban, igazi romantikus stílusú porfóliók készülhetnek. 

Forrás: Huszár Márk

 

Erdőtelki arborétum

A romantika szerelmeseinek a legjobb választás az erdőtelki arborétum. A meseszép díszfák, díszcserjék, örökzöldek, évelők, vízi növények és természetes talajtakarók között igazán egyedi fényképek születhetnek. 

 

+1 Felsőtárkányi-tó

A Bükk kapujaként is emlegetett varázslatos Felsőtárkányban található tónál, alig akad szebb háttér egy remek képösszeállítás elkészítésére. A tavat körbeölelő dombok és hatalmas fák mind emelik a fényképek színvonalát. 

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában