Egészségügy

2022.03.25. 17:00

Újranyitott Hatvanban a Bajcsy úti orvosi rendelő

K. B. L.

Már fogadják a betegeket a Bajcsy úti orvosi rendelőben, ahová a felújítás után költözött vissza több rendelés. Az épület kívülről és belülről is teljesen megújult, a bútorzat cseréje is megtörtént. Az épület azbesztmentesítése is elkészült, lecserélték a tetőt, korszerűsítették a villamoshálózatot. A rendelőket új várótermi padokkal, vizsgálóasztalokkal szerelték fel. A beruházás közel százhatvanmillió forintba került, melyből csaknem százmilliót az önkormányzat saját forrásból egészített ki. 


A Bajcsy-Zsilinszky úti rendelő főépületét 1986-ban építették, az önkormányzat már 2019-ben megkezdte az épület rendbetételét fűtéskorszerűsítéssel, majd az elmúlt években ez a munka folytatódott. A mostani épületrekonstrukció alatt is megoldották a betegellátást, így több felnőttháziorvosi és -fogorvosi rendelőt az újhatvani Dali épületébe, illetve a vasútállomás helyiségeiben helyeztek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában