Gyermeknap

2022.05.30. 12:28

A hatvani gyermekek is számos programon vehettek részt (galéria)

Érdekes programok várták a hatvani csemetéket is gyereknapon

K. B. L.

Színes programok közül válogathattak a hatvani gyerekek

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Május utolsó vasárnapja Hatvanban is a gyerekekről és a családokról szólt. A Hatvani Karitatív Összefogás is sátrában különböző játékokat kínáltak. Volt arcfestés, hetes rúgó bajnokság, a művelődési ház munkatársai pedig kézműves foglalkozással készültek. A színpadon egymást váltották a fellépők, tartottak kutyás és akrobatikus rock and roll bemutatót, de voltak itt gólyalábasok is, akik elképesztő mutatványokkal, tűznyeléssel, zsonglőrködéssel és több mulatságos játékkal készültek.

A hatvani óvodák pedagógusaihoz csatlakoztak gyerekek és szülők, s egy flashmob keretében közös táncolásra hívták a jelenlévőket. Nagyné Kiss Gabriella, a Százszorszép Óvoda vezetője elmondta, régóta tervezték az akciót és különös szervezést igényelt, hiszen titokban kellett tartani. Ezzel egyidőben a tűzoltóságon a megyei program részeként nyílt napot tartottak, ahol több járművet is kipróbálhattak a gyermekek. Felmászhattak rájuk, beleülhettek, felpróbálhatták a sisakokat, sőt, a szirénát is megnyomhatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában