Kórház

2022.05.23. 11:50

Kardiológiai napokat rendeznek Egerben

Ismét, immár tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Egri Kardiológiai Napokat május 26. és 28. között a Hotel Eger konferenciaközpontjában.

HEOL

illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A rangos szakmai esemény mottója a „Prevenciótól az akut ellátásig”, de számos, nagy érdeklődésre számot tartó témát mutatnak be a szakemberek  kardiológia határterületeiről is – tájékoztatta portálunkat Szegedi Erzsébet, a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet médiareferense.

Az esemény nyitónapján az ország különböző egészségügyi intézményeiből érkező szakembereket dr. Vácity József megyei főigazgató köszönti. A Markhot Ferenc Kórház több kardiológusa is előadást tart a tudományos konferencián: Dr. Szilágyi Attila osztályvezető-helyettes főorvos „MRA-k, akik már bizonyítottak”, „Tanulságos esetek: Pacemaker”  és  „A pitvarfibrilláció diagnosztikájának fejlődése - a korai felismerés fontossága” címmel, dr. Domboróczki Zsolt főorvos „Disease/diabetes modifying drugs - fókuszban a GLP1-RA kezelés” és „A társbetegségek jelentősége a szívelégtelenség kezelésében” címmel, Dr. Moretti Magdolna pszichiáter főorvos „Magunkról, magunknak. (Lélek)jelenlét, stabilitás, reziliencia a rendelőben” címmel, Dr. Orosz Tímea szakorvos pedig „Tanulságos esetek: Coronária CT” címmel mutatnak be prezentációt.

A teljes program ezen a linken megtekinthető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában