Szívszorító

2022.05.13. 15:27

Segítséget vár a kétéves leukémiás gyöngyösi kislány

A család az otthonuk megfelelő higiénés körülményeinek kialakításához kér segítséget.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Illusztráció

Forras: Shutterstock

A kétéves Biankánál egy bölcsődei rutinvizsgálat alkalmával derült ki, hogy leukémiás - közölte Gyöngyös város hivatalos oldala. A vizsgálatot végző orvos a kislány megnagyobbodott pajzsmirigyére figyelt fel, és további vizsgálatokat javasolt, amelyek során megállapították, hogy Bianka a gyerekeknél egyik legsűrűbben előforduló Akut Lymphoid Leukaemia betegségben szenved.

A kislány azóta a kórházban van édesapjával, folyamatos kezeléseket kap, miközben az édesanya a család harmadik gyermekét várja.

A kezelések eredményei pozitív várakozásra adnak okot, a családnak azonban otthonukban megfelelő higiénés körülményeket kell kialakítania, amit a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány támogatásával tudnak megvalósítani.

A szülők ki szeretnék cserélni a kislány szobájában a bútorokat, az ágyát, hogy az is megfelelően higiénikus, csíramentes legyen, ehhez kérnének célzott adományt. A családot a következő számlaszámra történő utalással támogathatja.

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Bianka -bölcsődei rutinvizsgálat

Az így beérkező adományokat teljes egészében Biankáék kapják meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában