Munkavállalás

2022.06.08. 13:53

Állásbörzén mutatták be a Heves megyei munkalehetőségeket

Állásbörzét tartottak szerdán az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem (EKKE) Bartók téri rendezvénytermében.

F. V. E.

Sok érdeklődőt vonzott az állásbörze

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK), a Heves Megyei Kormányhivatal és az Agria Térségfejlesztési Nonprofit Kft. azért szervezte meg a börzét, hogy lehetőséget biztosítsanak a Heves megyei vállalkozásoknak a munkaerő toborzására. 

– Heves megye az ország egyik legiparosodottabb megyéje, azonban a lélekszáma annak ellenére csökken, hogy számos olyan lehetőséget tud nyújtani a megye a fiataloknak, amiért érdemes itt továbbtanulniuk és helyben munkát vállalniuk  – mondta nyitóbeszédében dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke. Mindenkit arra biztatott, ne hagyják el megyénket, dolgozzanak itt. Dr. Bánhidy Péter, a HKIK elnöke is köszöntötte a részvevőket.

Bíró Balázs, az EKKE beiskolázásért felelős referense portálunknak elmondta, továbbtanulási lehetőségekről is tájékoztatják a jelenlévőket, valamint az egyetem széles palettájú állásait is bemutatják a munkakeresőknek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában