Gyász

2022.06.24. 12:37

Elbúcsúztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt hatvani fiútól

Eltemették pénteken azt a tizennégy éves hatvani fiút, aki nemrég az osztályteremben lett rosszul és halt meg még az első tanóra kezdete előtt.

K. B. L.

Forrás: Hatvan Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata/Facebook

A hatvani roma nemzetiségi önkormányzat a helyszínen és a közösségi média oldalán is elbúcsúzott a fiútól, s köszönetüket fejezték ki temetéssel kapcsolatos önzetlen segítségért Kelemen Istvánné számára, aki a Lőrinci Temetkezési Vállalat vezetője és megköszönték szolgálatát Rácz Dezsőnek, az ecsegi Hit gyülekezete közösségének vezető lelkipásztorának.

Mint azt korábban megírtuk, a fiú halálának körülményei még nem tisztázottak. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Mezeiné Kovács Nikoletta csütörtökön azt a tájékoztatást adta, hogy a hatvani fiú halálesetének körülményeit a Hatvani Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Baranyi Krisztián, a nemzetiségi önkormányzat tagja elmondta, az a gyűjtés, amit a mélyszegénységben élő édesanya megsegítésére indítottak, sikeres volt, hiszen több mint egymillió forint gyűlt össze a nemzetiségi szervezet elkülönített számlaszámán. Ebből fedezték a temetés költségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában