Programajánló

2022.06.16. 19:52

Ezen a hétvégén is sok program közül válogathatunk Heves megyében

Összegyűjtöttük az előttünk álló hétvége programjait, hogy semmiképp ne maradj le az élményekről.

HEOL

Ismét várja a közönséget az Utcazenészek versenye

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

PÉNTEK

EGER Egészen vasárnapig várja a közönséget a népszerű Utcazenészek versenye a megyeszékhelyen. Az eseményen fellép több mint 50 banda, legalább 150 zenész, napi 12 órában. A belvárosban több helyszínen találkozhatunk a zenészekkel, akiket like érmékkel jutalmazhatunk. Az eseményhez kapcsolódik a Vino borkóstoló is a Dobó téren, ahol ugyancsak várnak mindenkit szeretettel.

FELSŐTÁRKÁNY  Közel tíz év után Magyarország keleti felében újra lesz olyan fesztivál, mely a keményebb zenék hallgatótáborának kínál szórakozási lehetőséget. A 17. Hell Villt június 17-19. között, több mint 30 fellépővel egy különleges természeti környezetben rendezik meg a szervezők.

SZOMBAT

GYÖNGYÖS Ismét megrendezik a motoros találkozót a mátraaljai településen. A szervezők várnak mindenkit szeretettel egy igazán jó baráti találkozóra, jéghideg italokkal, harapnivalókkal, baráti beszélgetésekkel és csodás hangulattal.

FELDEBRŐ Erős ember és asszony verseny, süteménysütő és főzőverseny, zenés táncos mulatság, valamint gyermekprogram várja mindazokat, akik szombaton ellátogatnak Feldebrőre, a Hárs Fesztiválra. Délelőtt folyamán 15 hagyományőrző csoport műsora teszi színesebbé a rendezvényt.

EGER Nyárindító retro fesztivált rendeznek a Szépasszony-völgyben. A fellépők között szerepel egyebek között a Groovehouse, Zoltán Erika, UFO, Kefír és Csordás Tibi is. Az esemény helyszíne a Márai Központ, a kezdési időpont 19 óra.

Ugyancsak a megyeszékhelyen, a Beatles Múzeumban emlékeznek meg Paul McCartney 80. születésnapjáról, aki épp ezen a napon ünnepel. A helyszínen születésnapi programokkal várják a rajongókat.

VASÁRNAP

EGER Ezen a hétvégén is, történelmi korok hangulatát idéző környezetben országos régiségvásárt rendeznek Egerben. Ez az ország egyik leghangulatosabb régiségvására. Minden gyűjtőt, látogatót várnak szeretettel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában