Pedagógusok

2022.06.09. 17:36

Pedagógusnapi ünnepséget tartottak Egerben (galéria)

A városban élő emberekért végzett munkáját köszönte meg Mirkóczki Ádám polgármester a pedagógus nap alkalmából átadott elismerésekkel.

K. B. L.

Pedagógus nap alkalmából díjazták az egri iskolák és óvodák nevelőit

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Daniel Beran

Beszédében a városvezető elmondta, a pedagógusok munkája adja meg a tartalmát mindannak, amire büszkék lehetnek az Egerben élők. Kiemelte, a pedagógusok kezében van mindannyiunk közös jövője. S remélhetőleg a közeljövőben anyagilag is a kellő megbecsülést érdemelhetik az óvodás és iskolás korosztályokat nevelő szakemberek – tette hozzá Mirkóczki Ádám. 

Az ünnepség keretében arany diplomát vehetett át Dobróka Miklósné óvónő, aki ötven éve vehette át oklevelét. Pedagógus szolgálati emlékérmet tizenketten kaptak nyugdíjba vonulásuk alkalmából. Polgármesteri elismerésben részesült Jaksi Erzsébet Katalin az Egri Lenkey János Általános Iskola tanítója és Kormosné Kovács Eleonóra Renáta, az Egri Balassi Bálint Általános Iskola tanítója. Eger Kiváló Pedagógusa kitüntetést vehetett át Dr. Hanisné Petró Valéria, Kassainé Csuti Dóra, Sajbán Zsuzsanna, Kovács József Tibor és Nagy Tamásné.

A nevelés, oktatás területén kiemelkedő és tartósan magas színvonalú tevékenységéért a Közgyűlés „Pro Agria” szakmai díját  vehetett át Tóth Erika, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tantestületének tagja, Dóra Zsuzsanna, a Lenkey János Általános Iskola szakmai és sportprogramjainak motorja valamint Antalné Kótner Tünde, a Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola angol-matematika szakos tanára.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában