Közbiztonság

2022.08.02. 14:24

Nem árt az éberség, újra megjelentek Sirokban a felvásárlók

Sirokban újra megjelentek a toll-, a vas-, a színesfém-, a hagyaték és az egyéb felvásárlók – hívja fel a figyelmet közösségi oldalán Tuza Gábor polgármester.

B. K.

Sirok a magasból

Forrás: Komka Péter/MTI

A település vezetője nyomatékosan kér minden helyben élő embert, hogy legyen éber és  elővigyázatos! A községben jó ideje tilos engedély és a helyi adó kifizetése nélkül bármiféle árusítás és felvásárlás végzése! Ez vonatkozik a kőkúti  településrészre is.

Tuza Gábor arra kéri  a lakosokat, hogy jelezzék a szokásos – 561-000/11-es, 06-20-910-51 59-es –, telefonszámokon, ha ilyet észlelnek. Hozzátette, lehetőleg ne Facebookon, vagy egyéb online platformon üzenjenek, mert azt nem mindig észlelik.

Véletlenül se engedjenek be idegeneket az otthonukba! Az önkormányzat nem küld pénzt, adományt, egyéb dolgokat, s a közüzemi szolgáltatók sem szednek helyben pénzt. Ne dőljenek be a pénzváltási trükknek! Legyenek óvatosak, gyanakvók az idegenekkel szemben, s kísérjék figyelemmel a szomszéd ingatlanát is, hogy nem jelennek-e meg ott esetleg idegen személyek – figyelmeztet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában