Gyász

2022.09.17. 13:59

Egri iskolája is gyászolja a balesetben elhunyt diákot

Az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium is elbúcsúzott a tragikus balesetben elhunyt Zsombortól.

HEOL

Mint arról portálunkon is beszámoltunk, pénteken délután halálos közlekedési baleset történt Bélapátfalva és Mikófalva között. Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal, hogy az áldozat egy 19 éves fiatalember, a Bélkő SE labdarúgója, Csuhaj Zsombor volt.

A balatoni polgármester, Murányi Enikő a Facebook-oldalán nyilvánította ki részvétét, a szombat 16 órára kiírt Bélkő SE-Bélapát–Gyöngyösi AK mérkőzést pedig elhalasztották.

Zsombortól iskolája, az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Technikum, Gimnázium és Kollégium is szívszorító búcsút vett:

"Csak az hal meg, akit elfelejtenek. Zsombor egy volt közülünk, fiatal, vidám, tele álmokkal és vágyakkal. Továbbra is itt jársz közöttünk, nem feledünk" - írták egyebek mellett a Facebookon egy ima kíséretében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában