Bemutató

2022.09.20. 15:21

Életút kötet és díszkanalak a Bródy Sándor Könyvtárban

A művészetek kedvelőit szeptember 22-én két érdekes program is várja Egerben, a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban.

B. D.

Csütörtökön délután fél 5 órától Kovács János: Életutam című kötetének bemutatóját rendezik meg a bibliotékában. Az eseményen a könyv megvásárolható és dedikáltatható az íróval.

– Ha visszapillantunk, van, ami elhalványul, van, ami sokkal élesebb fényben jelenik meg életünk színpadán. Őszinte szándékkal idéztem fel az eltelt éveket. Ez volt a kor, melyben élnem adatott – nyilatkozott a könyvről a szerző.

A másik rendezvény szintén Kovács Jánoshoz köthető. A saját gyűjteményét bemutató kiállítás, amelynek címe: Kiskanalak – díszkanalak. A különleges tárgyak gyűjtését hatvan évvel ezelőtt kezdte. Az elsőt Bulgáriában kapta, a másodikat a pesti barátai adták neki. Amikor szert tett ezekre, nem gondolta, hogy később a gyűjtésük a szenvedélyévé válik. Ismerősei, amint megtudták, hogy rajong a kiskanalakért, mindig szebbnél szebb darabokkal lepték meg, melyek között megtalálhatók japán, új-zélandi és görög emlékek. A tárlat a mai naptól október 9-ig várja látogatóit.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában