Eger Termál

2022.09.30. 17:29

Próbatakarítást is végzett a cég, amely az egri stranddal szerződött

Az Eger Termál azt mondja, az árajánlat, a próbamunka és a sok pozitív vélemény győzte meg őket.

Sz. M. L.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, Mirkóczki Ádám polgármester szerdán arról beszélt, az Eger Termál 600 millió forintos munkát szervezett ki azzal, hogy a korábbi partner, a Városgondozás Eger Kft. helyett egy külsős céget bízott meg a tisztasági feladatok ellátásával. A polgármester hangsúlyozta, gyanús, hogy a cég hat nappal korábban alakult.

– A B és Z Trend Kft. vezetője úgy került a látóterünkbe, hogy tisztítószerek kereskedésével foglalkozott és foglalkozik mind a mai napig. Tizenhét éve dolgozik a szakmában, megbízható és hozzáértő embernek ismertük meg. Kézenfekvő volt, hogy megkérdezzük: vállal-e takarítást is. Szabó Béla azt mondta, hogy többen megkeresték már ezzel és valóban szándékában áll új céget alapítani, kifejezetten ezzel a profillal. Amikor végleg eldőlt, hogy a Városgondozás Eger Kft-től közös megegyezéssel megválunk, akkor pályázatot írtunk ki a takarítási-karbantartási feladatokra. Öt céget hívtunk meg, ezek között volt önkormányzati is. A legjobb árajánlatot a jelenlegi partner adta, majd próbatakarítást is kértünk, hogy lássuk, valóban jól dolgoznak-e. A korábban megszokott egy-két munkavállaló helyett a cég a szezonban, ha kellett nyolc- tíz dolgozót tudott és tud biztosítani. Vezetője rendszeresen személyesen ellenőrzi a munkavégzést és folyamatos visszajelzést kér tőlünk a munkájáról. A vele kötött szerződés egyébként bármikor felbontható úgy, hogy abból semmilyen hátránya nem származik az Eger Termálnak – közölte érdeklődésünkre az Eger Termál ügyvezetője, Molnár László. 

 

Hozzátette, úgy tudják a cég nem csak náluk nyert alakulása után pályázatot, de egy hotelláncnál is ellát takarítási feladatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában