Ellenőrzés

2022.09.30. 12:30

Vizsgálatot indít Mirkóczki Zita az egri termál cég több, mint félmilliárdos ügyletében

Mirkóczki Zita szerint a kommunikációs háború helyett működtetni kellene a várost.

Sz.M.L.

Mirkóczki Zita az egri közgyűlésben

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– Az Egri Termál- és Strandfürdő felügyelőbizottság elnökeként kezdeményeztem, hogy a szerdai események fényében induljon el egy alapos kivizsgálás a cég szerződéseivel kapcsolatban –  adta hírül pénteken Mirkóczki Zita (MSZP) tanácsnok.  
– Mirkóczki Ádám polgármester felvetései – miszerint strandunk vezetője több százmillió forintot szervezne ki a cégből egy frissen alapított vállalkozáson keresztül – súlyos vádak, amelyeket kötelezően meg kell vizsgálnunk és tényszerűen kell értékelnünk. A város különböző cégeinek felügyelőbizottságai pontosan ezeket a feladatokat látják el – hangsúlyozta közleményében.

– A vagdalkozások, egymás karaktergyilkolása, a mindennapi hangulatkeltések eltompítja azt az örökérvényű igazságot, hogy nem minden fekete-fehér. Sajnos, a kommunikációs háború – ami már egy ideje rendkívül fárasztó és unalmas – egy politikusnál manapság inkább prioritás, mintsem a higgadt és racionális gondolkozás. Ebben ugyanúgy hibás a zsák és a foltja is.  A városnak működnie kell. Megtesszük a megfelelő intézkedéseket, és az eredmények fényében meghozzuk a döntéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában